13 Nisan 2008 Pazar

Active Password Changer

Tanıtım:
Windows XP, 2000, NT veya 2003 kullanıyorsunuz. Sisteminizin tüm güvenlik güncelleştirmelerini yaptınız. Güçlü bir parola sistemi yüklediniz ve en son olarak da Yönetici parolanızı güncellediniz. Fakat o da nesi, Sisteme giriş yaptığınız yönetici parolanızı unuttunuz...

Hepimizin yukarıdaki durum ile o ya da bu şekilde karşılaştığımız olmuştur. Bu tip Yönetici parolasının kaybedildiği durumlarda yapılacak tek şey sistemi yeniden uzun uzun kurmak veya şifreyi hatırlamaya çalışmaktı. Ancak Active Password Changer, bizleri bu durumdan basitçe kurtarabilecek bir yazılım. Program bir DOS penceresinde açılıyor, çoklu sabit sürücüleri destekliyor ve sistemdeki tüm işletim sistemi parolalarını otomatik olarak bulup sıfırlayabiliyor. Artık parola kayıplarında veya yönetici veritabanı şifre hatalarında uzun ve yorucu yeniden sistem kurma külfetini çekmeyeceğiz zira program gerçekten de çok kısa bir sürede tüm şifre sıfırlama işlemlerini başarı ile gerçekleştirebiliyor.

Programı bir diskete yazdırdıktan sonra yapmanız gereken tek şey bu disket ile açılışı yapıp program yönergelerine uymak. Program işini bitirip şifrenizi sıfırladıktan sonra sistemi yeniden başlatıp yönetici parolanızı boş geçerek Windows'u açabiliyorsunuz.

Programın Özellikleri :
Açılabilir bir disket ya da CD'den çalıştırılabilir
Basit bir F-Disk benzeri kullanıcı arabirimi içerir
FAT16, FAT32, NTFS ve NTFS5 dosya sistemlerini destekler
200GB ve daha büyük tüm sürücüleri destekler
IDE, ATA veya SATA tüm sürücüleri tam olarak destekler
Çoklu partisyonlardaki işletim sistemlerini de sıfırlayabilir
Microsoft Güvenlik Sertifikalarını (SAM) tarayabilir
Tüm yerel kullanıcı veya yöneticilerin hesap şifrelerini sıfırlayabilir
Tüm kullanıcıların hesaplarını görüntüleyebilir
Kullanıcı şifrelerinin silinememesi özelliğini açabilir


Program Download


Alıntıdır...

0 yorum: