22 Şubat 2008 Cuma

Windows açılış ekranını değiştirme (Logonstudio)

Tek yapmanız gereken programı kurmak ve başlamaktır.

Program karşımıza bu şekilde geliyor. Bize kurulu olarak 3 tane default logon sunmuş. İsterseniz bunları kullanabilirsiniz. isterseniz ise load'a basarak yükleme yapabilirsiniz.

Loada tıkladığımızda logonxp formatında dosya ister sizden. Eğer elinizde hazır varsa onu seçebilir ve aktive edebilirsiniz.

New’e tıklarsanız yeni bir tane oluşturuyorsunuz demektir. Bu tema tamamen kendi yapımınız olacaktır. Öncelikle ekrana gelecek olan aşağıdaki bilgilerinizi girmeniz gerekecektir.

Bunları girdikten sonra create'e basarak başlayabilirsiniz. Buraya girmeyeceğim.

Elimizde olan bir başka seçenek ise import'dur. Buraya tıklayarak bilgisayarınızda olan hazır bir logonu seçip kendinize göre editleyebilirsiniz.

Programın genel ayarları bu şekildedir. Logonlarınızın nereye kaydedeğinize logons path'den değiştirebilirsiniz. Altta yer alan ayarlar ise default logonunuzun tekrar yüklemenizi ve logon yüklediyseniz ve aktif ettiyseniz oluşturan kişinin bilgilerini yani tema bilgilerini göstermenizi sağlar…

Dilerseniz logonları yükledikten sonra sabit logon isterseniz bilgisayarı her açılışında farklı logonun çalışmasını aktif hale getirebilirsiniz.

Program Download


Alıntıdır...

0 yorum: