17 Ocak 2008 Perşembe

Windows için Jawa yazılımını kurmak

İndirme Bilgileri

ÜCRETSİZ - Java Runtime Environment Version 6 Update 2
(dosya boyutu: ~7.1MB)

İşte arkadaşlar indirme adresimiz :

http://www.java.com/en/download/manual.jsp

Yükleme Talimatları

1-)İndirme işlemini başlatmak için 'İndirmeyi Başlat' düğmesini tıklatın.
2-)Windows XP SP2 kullanıcıları: Tarayıcı pencerenizin tepesine bakın ve tepedeki bilgi çubuğunda 'Bu site aşağıdaki ActiveX denetimlerini gerektirebilir: J2SE Runtime Environment 6 Update 2 ' iletisinin olup olmadığını kontrol edin.
Bu iletiyi görürseniz, ActiveX denetimlerini etkinleştirmek ve Java yazılımını yüklemeye devam etmek için bilgi çubuğunu tıklatın.



3-) Yükleme işlemini başlatmak için Yükle düğmesini tıklatın.



4-) İndirme işlemi başlar. İndirme sırasında, işlemin ne zaman tamamlanacağını belirten bir durum penceresi görüntülenir. Internet bağlantınız hızlıysa, işlem birkaç saniyede tamamlanır, bağlantınız yavaşsa yarım saat veya daha fazla sürebilir. Dosya indirildikten sonra yükleme işlemi otomatik olarak başlar.




5-) Yükleyici, normal veya özel kurulum yapmayı seçebileceğiniz Setup Type (Kurulum Türü) penceresini görüntüler. Deneyimli bir kullanıcı değilseniz ve hangi bileşenlerin yükleneceğini seçmeniz gerekmiyorsa, Typical (Normal) seçeneğini (varsayılan seçenek) kullanmanızı öneririz. "Typical" kurulumun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, yüklemeye devam etmek için Next (İleri) düğmesini tıklatın.





6-) Yükleme başarıyla tamamlandığında, Java yazılımınızın kurulumunu test edebileceğiniz 'Kurulum Testi' sayfası görüntülenir.

0 yorum: